torstai 22. elokuuta 2013

Suomen alkoholiverosta ja sen alkoholiveron määräytymisestä on syytä muistaa yleinen käytäntö muualla Euroopassa

Suomen alkoholiverosta ja sen alkoholiveron määräytymisestä on syytä muistaa yleinen käytäntö muualla Euroopassa

Viinan sääntely on Suomessa vainoharhaisella tasolla, puuttuu vain yli-imaamin kepitys- ja ruoskapartiot kaduilta, sekä imaamien kotitarkastukset Saudi-Arabian tapaan.

Vettä saa hanoista, viinan pitäisi olla samanlainen elintarvike kuin sokeri ja suola. Näin se on muualla Euroopassa. Muu on hurskastelua ja pelkkää kusetusta, sekä veroylijäämän keräämistä erittäin perusteettomaan haitallisen maahanmuuton rahoitukseen ja turhien loisivien virkamiesten ylisuurten palkkojen nautintaan. 

Maassamme voitaisiin huoletta puolet hallintovirkamiehistä poistaa niin valtion, kuin kuntienkin palveluksesta. Esimerkkinä Hölmölämme turhista lipuista ja lapuista on viimeisin: Energiatodistus, mitä vaaditaan 500€ arvoisena huuhaa-lappuna taloa ostettaessa / myytäessä. Mikä on sen käyttöarvo?

Viinaralli on muinaismuistoon verrattava jäänne keskuudessamme, verrannollinen näihin voivuorien aikaisiin "voiralleihin", kun haettiin suomalaista ylijäämä voita Ruotsista, kun sinne oli ensin myyty ylituotanto voi olemattomaan hintaan.

Seppo Lehto alkoholivero-, islam- ja maahanmuuttokriitikko 

Tampere

-------------------------------------------
http://valontuoja-lusifer.blogspot.fi/
------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti